Ma t/m vrij 09.00 tot 17.00 uur

Heeft u een vraag? Bel: 06 53 50 44 66

Home Kwaliteit Projecten Vacatures

Breezodak - Maurik

Dakrenovatie

Dakrenovatie
Veilig en met een minimum aan overlast uw dak laten renoveren. 

Breezodak is gespecialiseerd in het vernieuwen van bestaande daken. Er is altijd een passende oplossing! Wij renoveren uw dak door deze te voorzien van Poly Vinyl Chloride (PVC) dakbedekking. Door de bewerkbaarheid van PVC is het materiaal geschikt voor daken van alle materialen, soorten en maten. Zo is het mogelijk om dit type kunststof over uw bestaande dakbedekking heen te leggen.

Dak renoveren met PVC dakbedekking
Het gebruik van PVC als materiaal voor uw renovatie heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele materialen voor dakbedekking.

Veilige renovatie
Zonder dat er open vuur of gevaarlijke apparatuur aan te pas komt, kan uw dak van PVC voorzien worden. Het lichtgewicht materiaal zorgt er daarnaast voor dat de belasting op uw dakconstructie minimaal en gelijk verdeeld is.

Droog en beschermd
Door de randen van de PVC rollen aan elkaar te lassen, ontstaat een duurzame en waterdichte oplossing.

Lange levensduur zonder onderhoud
PVC is een sterk en licht materiaal. Doorgaans zal uw dak 25 tot 30 jaar lang vrij zijn van onderhoudskosten. Tweemaal in het jaar schoonspuiten met water houdt uw dak optimaal.

Milieuvriendelijke oplossing
De dakbedekking is recyclebaar, waardoor de belasting op het milieu minimaal is. Daarnaast verliest u minder warmte en houdt u de kou buiten, waardoor u minder energie hoeft te verbruiken.

Dakrenovatie door Breezodak
De ervaren specialisten van Breezodak hechten veel waarde aan kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak. Uw specifieke situatie is het uitgangspunt.

  • Minimale overlast
  • Persoonlijke service
  • Kwaliteitsproducten

Neem voor meer informatie over onze diensten op het gebied van dakrenovatie contact met ons op.