Ma t/m vrij 09.00 tot 17.00 uur

Heeft u een vraag? Bel: 06 53 50 44 66

Home Kwaliteit Projecten Vacatures

Breezodak - Maurik

Dak inspectie

PVC Dakinspectie
Het dak boven uw hoofd moet veilig zijn. Zelf de staat van uw PVC dak inspecteren is echter niet gemakkelijk. Zonder de juiste kennis en kunde ziet u gebreken al snel over het hoofd. Om het nog maar niet te hebben over de gevaren die op de loer liggen wanneer u het dak op klimt.

Voorkom lekkages, schade en extra kosten door uw PVC dakbedekking periodiek te laten controleren. Breezodak voert vakkundige en onafhankelijk inspectie van PVC daken uit.

De noodzaak van PVC dakinspectie
Een kunststof dak van PVC-folie zou 25 tot 30 jaar onderhoudsvrij mee moeten gaan. Door de constructie en weersinvloeden kan uw PVC echter beschadigd worden. Scheuren en deuken kunnen uitgroeien tot grotere schade en lekkages. Met alle gevolgen van dien.

 

Volledige professionele dakinspectie
Een ongeluk zit in een klein hoekje! Vandaar dat bij onze inspectie alle mogelijke aspecten gecontroleerd worden op gebreken of potentiële risico’s.

Wat wordt er allemaal gecontroleerd?

  • PVC dakfolie en lasnaden
  • Dakranden en opstanden
  • Aansluitprofielen
  • Foliemanchetten

Na het onderzoek ontvangt u een onafhankelijk schriftelijk rapport. Hierin staan de gecontroleerde aspecten en eventuele schade, lekkages of mogelijke toekomstige problemen. Wanneer er herstelwerkzaamheden nodig zijn, is er voor de dakreparatie tevens een vrijblijvende offerte in het dakinspectie rapport opgenomen.

 

PVC dakinspectie door Breezodak
De specialisten van Breezodak werken uitsluitend met PVC daken. Dagelijks plaatsen, repareren en inspecteren wij kunststof dakbedekkingen vanuit onze vestigingsplaats Zoelen.

  • Uitgebreide kennis van alle materialen en verwerkingstechnieken
  • Ruim 35 jaar ervaring met alle details van PVC daken
  • VCA gecertificeerd

Het overlast wordt tot een minimum beperkt, doordat wij altijd rekening houden met uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over de kosten van dakinspectie? Wij beantwoorden al uw vraagstukken in begrijpelijke taal. Doelgerichte service!