Dakrenovatie

Dak-renovatie

Het Breezodak-systeem werkt zonder open vuur, bitumenketels etc. Voorts gaan we meestal van de bestaande situatie uit, dus behoeft er niet gesloopt te worden. Deze aanpak garandeert een minimum aan overlast.

De kenmerken van eenlaags kunststof daken maken de installatie van een lichtgewicht, veilig en waterdicht dak mogelijk. PVC (polyvinylchloride) eenlaags kunststof dakrollen komen in verschillende soorten dikte voor en zijn er in fleeceback uitvoeringen voor gekleefde systemen en in niet-fleeceback versies voor mechanische bevestiging, hetgeen u verschillende opties biedt om voor allerlei soorten projecttypes en dakconstructies met een passende oplossing te komen.

PVC kunststof dakrollen worden heet gelast bij de randen, wat zorgt voor een zeer goede bescherming tegen lekken, omdat de 2 rollen samengesmolten worden. Dit zorgt voor een complete en duurzame oplossing voor uw dak.

Aan de eenlaags kunststof dakrollen worden UV stabilisatoren toegevoegd, wat zorgt voor een lange levensduur.

Eenlaags kunststof dakrollen kunnen polyester versterking hebben of versterking door middel van glas.


Onderhoudsvrij

P.v.c.-folie werd in 1959 geïntroduceerd. De ervaringen met de eerste daken wettigen de prognose dat 25 jaar geen onderhoudskosten te verwachten zijn.


Voorbeeld dakrenovatie

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een dakmet een aantal schoorstenen dat door Breezodak is gerenoveerd. Zonder sloopwerkzaamheden werd de nieuwe dakbedekking bovenop het oude materiaal aangelegd.

Wie zijn Breezodak ?

Breezodak verzorgt dakbedekking voor daken van verschillende groottes en vormen. Ook voor uw speciale projecten kunt u bij ons terecht.

Contact info

Ons Adres:
Achterstraat 30
4011 EP ZOELEN
Openingstijden:
Ma. tot Vrij. 9 tot 17 h
Weekeinden gesloten