Kwaliteit

Kwaliteit

Door de uitstekende kennis van de materialen en verwerkingstechnieken van onze medewerkers kunnen wij een hoge kwaliteit en een milieuvriendelijke verwerking van ons product garanderen, dat tot in lengte van dagen uw dak beschermt.


Product

Op basis van ruim 35 jaar ervaring verwerken wij voor een gevarieerde cliëntenkring daken met kunststof bedekkingen. Het materiaal, dat wij hiervoor gebruiken bestaat uit verschillende soorten kunststof folie. Wij adviseren u over de te gebruiken materialen en stemmen deze met u af voordat het werk wordt gestart. 

Breezodak PVC daken voldoen aan de hoogste denkbare eisen en bieden uitmuntende prestaties. Deze daken maken een luchtdichte constructie mogelijk, zodat de CO2-voetafdruk van het gebouw wordt verkleind en een waterwerende bescherming van topklasse gegarandeerd is. Een Breezodak PVC dak is geschikt voor alle sectoren in de bouw, van nieuwbouw tot renovatie.


Detailoplossingen

Het gezegde "de ketting breekt op de zwakste schakel" heeft bij dakbedekkingen vaak betrekking op de diverse detailoplossingen. In het Breezodak-systeem worden bouwkundige details zoals dakranden, lichtkoepels, ontsluitingspijpen etc. middels speciale aansluitprofielen en/of foliemanchetten afgewerkt. Hierdoor verkrijgt men een perfecte verbinding tussen het dak en de diverse details.


Dakrandafwerking

De dakranden, opstanden etc. worden meestal afgewerkt met folieplaatprofielen, leverbaar in diverse kleuren. Het voordeel hiervan is dat er een homogene verbinding tussen de dakfolie en de diverse opstanden ontstaat.

Wie zijn Breezodak ?

Breezodak verzorgt dakbedekking voor daken van verschillende groottes en vormen. Ook voor uw speciale projecten kunt u bij ons terecht.

Contact info

Ons Adres:
Achterstraat 30
4011 EP ZOELEN
Openingstijden:
Ma. tot Vrij. 9 tot 17 h
Weekeinden gesloten