Garantie

Kunststof dakfolie wordt door de fabriek voor 10 jaar gegarandeerd. Het sterke punt is echter dat het systeem minstens 25 tot 30 jaar onderhoudsvrij meegaat. Een aanvullende verzekerde garantie is eveneens mogelijk.

Voor de kunststof daksystemen gelden de volgende onderhoudseisen. Breezodak raadt aan dat uw onderhoudspersoneel en/of onderhoudsaannemer het dak periodiek inspecteert of minimaal twee keer per jaar, bij voorkeur voor en na de winterperiode. Op deze manier kunnen vuil en afzettingen worden verwijderd, voordat deze schade veroorzaken en kunnen eventuele beginnende fouten worden gemeld en vroegtijdig worden verholpen.

Onderhoudsonderdelen zijn de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het gebouw en maken geen deel uit van de garantie voor het kunststof daksysteem.

De inspectie dient specifiek gericht te worden op risicovolle gebieden, zoals dakluiken, afvoeren en rond alle dakuitrusting evenals een algemene inspectie van het hele dak. De inspecteur dient te kijken naar dakrolschade (door snijden of scheuren), olie- of freonlekken, chemisch afval of indringend water in het daksysteem.

Door aan de onderhoudseisen hierboven te voldoen, is een duurzaam en waterdicht dakrolsysteem gegarandeerd .

Wie zijn Breezodak ?

Breezodak verzorgt dakbedekking voor daken van verschillende groottes en vormen. Ook voor uw speciale projecten kunt u bij ons terecht.

Contact info

Ons Adres:
Achterstraat 30
4011 EP ZOELEN
Openingstijden:
Ma. tot Vrij. 9 tot 17 h
Weekeinden gesloten