Home

Voor nieuwe daken

Of het nu woningbouw of industrieële gebouwen betreft, Breezodak is specialist op elk gebied. Lees meer...

Voor dakrenovatie

Het Breezodak-systeem werkt zonder open vuur, bitumenketels etc.Deze aanpak garandeert een minimum aan overlast.. Lees meer...

Voor zonnepanelen

Nu we toch op het dak zitten, ook voor zonnepanelen bent u bij Breezodak aan het juiste adres. . Lees meer...

Welkom bij Breezodak

Breezodak is specialist op het gebied van kunststof dakbedekkingen. Flexibel en in staat om specifieke kenmerken eenvoudig naar de wens van de klant of de gebruiker uit te voeren. Een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring dat vanuit de gedachte van de gebruiker de technische mogelijkheden ontwikkeld. Een continue en prettige samenwerking met onze gebruikers staat bij ons voorop. Daarom hopen wij u dan ook binnenkort tot een van onze tevreden klanten te mogen rekenen.

Onze medewerkers zijn betrouwbare, vakbekwame en vca gecertificeerde mensen die steeds bijgeschoold worden om hun kennis up-to-date te houden en op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en voorschriften. Wij leveren vakwerk en een nette afwerking voor een nette prijs.

Mocht u na het lezen van deze tekst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar om deze te beantwoorden.


Bekijk onze folder

Wie zijn Breezodak ?

Breezodak verzorgt dakbedekking voor daken van verschillende groottes en vormen. Ook voor uw speciale projecten kunt u bij ons terecht.

Contact info

Ons Adres:
Achterstraat 30
4011 EP ZOELEN
Openingstijden:
Ma. tot Vrij. 9 tot 17 h
Weekeinden gesloten